Total reparatii curente Anul Valoare (lei cu TVA)
2013 2.266.588,00
2014 1.947.230,00
2015 1.718.500,00

CRESA NR. 11
Pentru buna desfasurare a procesului instructiv-educatic lucrarile de reparatii curente care se vor executa sunt lucrari de igienizari sali de grupa,coridoare, respectiv inlocuirea unei usi si a doua ferestre cu ferestre rezistente la foc. Valoarea lucrarilor este de: 9.151,77 lei (inclusiv TVA).
GRADINITA NR.10
Pentru desfasurarea in conditii optime a procesului instructiv-educativ se vor igieniza salile de grupa, coridoarele si grupurile sanitare, se va inlocui gresia si faianta din grupurile sanitare, respectiv se vor inlocui usile interioare cu usi din PVC.Valoarea acestor lucrari este de : 37.855,72 lei (inclusiv TVA).
GRADINITA NR.27
Igienizarea salilor de grupa pentru asigurarea desfasurarii in bune conditii a procesului instructiv educativ .Datorita degradarii pe tot conturul cladiri a paziei si streasinei s-a stabilit inlocuirea acestora,revizuirea jgheaburilor si burlanelor. Valoarea lucrarilor este de 26.940,00 lei

GRADINITA NR.28.
Realizarea trotuarului intre gardul exterior al gradinitei si aleea domeniului public.Zugravirea soclului pe toata suprafata exterioara a gardului.Igienizarea grupurilor sanitare in toata gradinita. Valoarea acestor lucrari 9.030,88 lei (inclusiv TVA).

GRADINITA NR.34.
Refacerea trotuarului de protectie pe tot conturul cladirii cu pantele necesare.igienizarea bucatariei pentru desfasurarea procesului instructiv educativ. Valoarea acestor lucrari 6.997,07 lei (inclusiv TVA).

GRADINITA NR.53.
Inlocuit tamplarie interioara si exterioara din lemn (usi si ferestre) cu tamplarie din PVC,deoarece este degradata in proportie de 90%. Valoarea acestor lucrari este de : 124.987,04 lei (inclusiv TVA).

GRADINITA NR.54.
Refacerea imprejmuirii respectanduse limita de proprietate.Termenul de executie 45 de zile lucratoare(16.10.2015). Valoarea acestor lucrari este de 91.516,90 lei (inclusiv TVA).
SCOALA GIMNAZIALA NR.11
Lucrarile de amenajare a salii de sport si vestiare: Inlocuire tamplarie interioara, inlocuirea pardoselilor, atat din sala de sport, cat si din vestiare, respectiv refacerea zugravelilor interioare. Valoarea acestor lucrari este de : 98.907,09 lei (inclusiv TVA).

SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BALCESCU
Pentru buna desfasurare a procesului instructiv-educativ se vor igieniza un numar de 5 sali de clasa, se va inlocui pardoseala cu pardoseala din podele laminate si se va rascheta si lacui parchetul in 2 sali de clasa. Valoarea acestor lucrari este de 27.805,76 lei (inclusiv TVA).
SCOALA GIMNAZIALA OLTEA DOAMNA
Lucrarile de reparatii curente cuprind: lucrari de igienizari la sali de clasa si inlocuirea pardoselii cu pardoseli din podea laminata de trafic intens. Valoarea acestor lucrari este de 25.818,49 lei (inclusiv TVA).

REPARATII CURENTE LA SCOALA GIMNAZIALA ,,SZACSVAY IMRE’’
In cadrul Scolii Gimnaziale ,,Szacsvay Imre’’, str. Eminescu, nr. 28 se vor realiza lucrari de reparatii, si anume: inlocuirea usilor uzate de la salile de clasa, inlocuirea ferestrelor deteriorate din cauza intemperiilor de la holuri, refacerea finisajelor interioare la cele doua holuri (parter + etaj) de la cladirea principala. Valoarea lucrarilor este de: 46.684,56 lei(inclusiv TVA)

SCOALA GIMNAZIALA IOAN SLAVICI.
Corp cladire str.Clujului nr.193.
Inlocuit tamplarie interioara si exterioara din lemn(usi si ferestre) cu tamplarie din PVC,zugraveli in salile de clasa,coridoare,grupuri sanitare,inlocuit pardoseli in salile de clasa cu podele laminate trafic intens,gresie antiderapanta.Refacerea imprejmuirii respectandu-se limita de proprietate. Valoarea lucrarilor este de 116.090,08 lei (inclusiv TVA).

LICEUL TEORETIC LUCIAN BLAGA
Se vor executa lucrari de hidroizolare a salii de sport, refacerea zugravelilor si inlocuirea pardoselii in sala de sport. Tot in cadrul acestor reparatii se va reface troruarul situat la fatada principala. Valoarea acestor lucrari este de : 60.463,42 lei (inclusiv TVA).

LICEUL TEORETIC ADY ENDRE
Lucrarile ce se vor executa sunt lucrari de igienizari la 5 sali de clasa si sala de sport a liceului. Valoare acestor lucrari este de: 15.849,87 lei (inclusiv TVA).

REPARATII CURENTE LA LICEUL ORTODOX ,,EPISCOP ROMAN CIOROGARIU’’, STRADA ALUMINEI, NR. 88
In cadrul Scolii Gimnaziale din cadrul Liceului Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu’’, finisajele interioare la grupurile sanitare la parterul cladirii sunt degradate, usile din interiorul grupurilor sanitare au un grad ridicat de uzura, iar instalatia sanitara aferenta prezinta unele probleme, se impune refacerea instalatiei sanitare, refacerea pardoselilor prin placare cu gresie si faianta la pereti. Recompartimentari in cele 2 grupuri sanitare. Valoarea lucrarilor este de : 51.376,24 lei (inclusiv TVA).

LICEUL SANITAR VASILE VOICULESCU
Inlocuit pardoseala sala de sport cu pardoseala poliuretanica,zugraveli,vopsitorii. Valoarea acestor lucrari este de: 53.788,63 lei (inclusiv TVA).

LICEUL BAPTIST ,,EMANUEL’’
In cadrul Liceului Teologic Baptist ,,Emanuel’’, deoarece finisajele interioare la grupurile sanitare de la etajul I, respectiv etajul II, sunt degradate, usile din interiorul grupurilor sanitare au un grad ridicat de uzura, iar instalatia sanitara afererenta prezinta unele probleme, se impune refacerea instalatiei sanitare, refacerea pardoselilor prin placare cu gresie si faianta la pereti. Recompartimentari in cele 2 grupuri sanitare.
Refacerea instalatiei sanitare, respectiv recompartimentari la grupul sanitar de la parter, acest grup sanitar derserveste o grupa de copii din cadrul gradinitei. Valoare lucrarilor este de : 176.525,16 lei (inclusiv TVA).

LICEUL TEORETIC ,,AUREL LAZAR’’

Lucrari de reparatii curente, se vor executa igienizari la salile (dormitoare) si grupurile sanitare aferente din cadrul internatului, reparatii ce constau in: reparatii locale la pereti si tavane, respectiv zugravirea integrala a acestora.
Valoarea lucrarilor este de: 30.749,17 lei (inclusiv TVA).

LICEUL TEORETIC ONISIFOR GHIBU

In cadrul lucrarilor de reparatii curente se vor inlocui ferestrele de la sala de sport, 5 sali de clasa si coridoare situate in corpul de cladire vechi al liceului. Valoarea acestor lucrari este de : 183.037,64 lei (inclusiv TVA).

COLEGIUL NATIONAL IOSIF VULCAN

Inlocuit ferestre la sala de sport,zugraveli,vopsitorii,raschetat parchet la sala de sport. Valoarea lucrarilor este de : 71.329,50 lei (inclusiv TVA).

REPARATII CURENTE LA COLEGIUL TEHNIC ,,MIHAI VITEAZUL’’
Deoarece ferestrele de la corpul de cladire unde functioneaza internatului din cadrul Colegiului ‘’Mihai Viteazul’’ sunt intr-un stadiu avansat de degradare din cauza intemperiilor care au actionat asupra acestora, se impune inlocuirea ferestrele pe un nivel, reparatii la spaleti in jurul ferestrelor (gletuit si zugravit).
Valoarea lucrarilor este de : 28.814,62 lei (inclusiv TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam