Teatrul Regina Maria îşi întâmpină spectatorii în noul an cu spectacole dintre cele mai extraordinare. Marţi, 5 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare sunteţi invitaţi la „Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas”, un spectacol inedit despre dorinţa de a deţine puterea absolută şi urmările pe care corupţia şi minciuna le pot avea asupra fiinţei umane. Îi veţi putea admira jucând pe talentaţii actori Richard Balint, Ioana Dragoş Gajdo, Alin Stanciu, Mihaela Gherdan, Pavel Sîrghi, Eugen Neag şi Sorin Ionescu.
Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare vă aşteptăm la spectacolul „Cheia”, o poveste tragi-comică despre sfârşitul copilăriei, în care veţi avea ocazia să-i aplaudaţi pe uimitorii actori Daniel Vulcu, Pavel Sîrghi, Petre Ghimbăşan, Georgia Căprărin, George Dometi, Corina Cernea, Alin Stanciu, Marlena Prigoreanu şi Ion Abrudan.
Anul nou aduce şi un spectacol nou, astfel încât luna ianuarie se încheie cu o premieră, ce va avea loc duminică, 31 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Mare, unde sunteţi aşteptaţi să vizionaţi spectacolul „Audiţia”, o poveste de o actualitate debordantă, despre şase femei care se lasă seduse de mirajul unei vieţi mai bune în străinătate, deoarece, aparent, nu le mai leagă nimic de locul natal. Ele vor să lase în urmă sărăcia şi nefericirea conjugală la care au fost condamnate de o societate aflată în paragină după căderea comunismului. Din tot acest tablou nu lipseşte, însă, comicul de situaţie, care sublinează şi mai bine, în ciuda hazului, metehnele societăţii.
Cei care nu reuşesc să ajungă la premieră, au oportunitatea de a vedea spectacolul „Audiţia” miercuri, 3 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare. În februarie veţi putea revedea şi „Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas”- vineri, 5 februarie, de la ora 19:00 şi „Cheia”- sâmbătă, 6 februarie, tot de la ora 19:00.
Duminică, 7 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare sunteţi invitaţi să porniţi într-o aventură plină de peripeţii alături de Don Quijote şi credinciosul său scutier, Sancho Panza. Pregătiţi-vă să fiţi uluiţi de cadrul fermecător, de forţa de a visa şi de puterea prin care imaginaţia învinge toate ororile realităţii, în spectacolul „Omul din La Mancha”.
Luni, 8 februarie, de la ora 19:00, tot la Sala Mare, personajele cehoviene din spectacolul „Livada de vişini” aşteaptă verdictul final: se va tăia sau nu celebra livadă, care a fost pentru un tip îndelungat nu numai un spaţiu al unei copilării frumoase, dar şi motiv de mândrie locală.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.
Vă aşteptăm la teatru!

Ianuarie
Marţi, 5 ianuarie, ora 19:00 – Sala Mare (spectacol cu publicul pe scenă)
*UCIDEREA RITUALICĂ A LUI GORGE MASTROMAS, de Dennis Kelly, regia artistică Bobi Pricop

Miercuri, 6 ianuarie, ora 19:00 – Sala Mare (spectacol cu publicul pe scenă)
*CHEIA, de András Forgách, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză

Duminică, 31 ianuarie, ora 19:00 – Sala Mare – PREMIERĂ
AUDIŢIA, de Alexandr Galin, regia artistică Mircea Cornişteanu

Februarie
Miercuri, 3 februarie, ora 19:00 – Sala Mare
AUDIŢIA, de Alexandr Galin, regia artistică Mircea Cornişteanu

Vineri, 5 februarie, ora 19:00 – Sala Mare (spectacol cu publicul pe scenă)
*UCIDEREA RITUALICĂ A LUI GORGE MASTROMAS, de Dennis Kelly, regia artistică Bobi Pricop

Sâmbătă, 6 februarie, ora 19:00 – Sala Mare (spectacol cu publicul pe scenă)
*CHEIA, de András Forgách, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză

Duminică, 7 februarie, ora 19.00 – Sala Mare
OMUL DIN LA MANCHA, un musical de Dale Wasserman, regia artistică Korcsmáros György

Luni, 8 februarie, ora 19.00 – Sala Mare
LIVADA DE VIŞINI, de A.P. Cehov, regia artistică Alexandru Dabija

* Spectacole nerecomandate persoanelor sub 16 ani!

Director General Manager: Daniel Vulcu

Preţul unui bilet este de 20 de lei în sală, 30 de lei la lojile centrale, 25 de lei la lojile laterale şi 15 lei la balcon. Pentru spectacolele Trupei Iosif Vulcan la Sala Arcadia, preţul unui bilet este de 15 lei, iar ale Trupei Arcadia este de 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.
Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului (0259 440 742) şi online de pe www.biletmaster.ro.

__________________________________________________
Florina Rus
secretar literar
Teatrul Regina Maria
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: teatrulreginamaria.ro
tel: 0752 598 805

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam