Ediţia a treia a Festivalului Internaţional de Teatru Oradea se deschide sâmbătă, 19 septembrie, la ora 21, la Scena Mobilă, cu spectacolul-concert „Leonce şi Lena”, un spectacol incendiar, pe versurile Adei Milea, care vă invită să cântaţi şi să dansaţi împreună cu talentaţii actori ai Teatrului Regina Maria. Nu uitaţi: intrarea este liberă!
În a doua zi a Festivalului sunteţi invitaţi la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, de la ora 19:00, unde va avea loc premiera spectacolului „Livada de vişini”, „o comedie, pe alocuri chiar o farsă”, cum îl defineşte însuşi Cehov, care îşi păstrează actualitatea şi vitalitatea după mai bine de o sută de ani de la scrierea sa. Un spectacol regizat la teatrul orădean de Alexandru Dabija, în care îi veţi putea urmări pe Ioana Dragoş Gajdo, Denisa Vlad, Anda Tămăşanu, Richard Balint, Pavel Sîrghi, George Dometi, Petre Ghimbăşan, Corina Cernea, Eugen Neag, Alina Leonte, Ion Ruscuţ, Sorin Ionescu, Andrian Locovei, acompaniaţi de orchestra formată din Nicolae Levi (vioară), Cătălin Chirilă (clarinet) şi Adrian Locovei (acordeon).
În a treia zi a festivalului, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, vă aşteptăm la spectacolul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, „Aproape de tine, încă!”, în regia Antonellei Cornici, primul spectacol din secţiunea Concurs a ediţiei a XXI-a a Festivalului de Teatru Scurt. „Aproape de tine, încă!” este o poveste despre dragoste, văzută în toată complexitatea ei, de la speranţă, bucurie, încântare, până la dezamăgire şi tristeţe, resimţită de oamenii unui mic orăşel din nordul cel mai îndepărtat al provinciei New England, de la graniţa cu Canada. Poveştile lor sunt guvernate de aurora boreală, care creează o atmosferă şi un timp magic.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 10:00 -19:00 şi în weekend în intervalul orar 10:00 -13:00, dar şi cu o oră înainte de spectacol). De asemenea, puteţi achiziţiona bilete şi online, pe www.biletmaster.ro.
Vă aşteptăm cu drag la teatru!
___________________
Florina Rus
secretar literar
Teatrul Regina Maria
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: teatrulreginamaria.ro
tel: 0752 598 805

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam