Consiliul Județean Bistrița Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al comunei Telciu, împreună cu Fundația „Valeria Peter Predescu”, organizează în perioada 29-30 aprilie 2015, ediția a VI –a Festivalul-Concurs Național de Interpretare a Cântecului Popular Românesc „Valeria Peter Predescu” la Bistrița. La concurs sunt invitați să participe artiști amatori, soliști vocali din țară și străinatate, interpreți ai cântecului popular românesc cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Concurenții vor interpreta 3 (trei) piese muzicale și anume: o piesă fără acompaniament (doină sau baladă de maximum trei strofe), o piesă cu acompaniament orchestral și o piesă din repertoriul artistei Valeria Peter Predescu.

Cei interesați să participe vor trimite până în data de 26 aprilie 2015, fișele de înscriere în concurs pe adresa Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, str. General Grigore Bălan nr. 11, Bistrița sau prin fax la 0263/212023, 0263/232571, însoțite de partiturile muzicale ale pieselor care urmează a fi interpretate în consurs.

Informații suplimentare, fișa de înscriere și regulamentul de organizare al evenimentului se pot obține de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Piața 1 Decembrie nr. 12, tel:0259413922 sau prin email la adresa centrul.cultural.bihor@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam