Cazierul judiciar este un document des solicitat de cetățean, necesar la angajare sau completarea dosarelor personale pentru obținerea altor acte administrative individuale.
Pentru simplificarea procedurii de obținere a cazierului judiciar și reducerea timpului necesar unui solicitant, Instituția Prefectului – județul Bihor, în urma colaborării cu Primăria Municipiului Oradea, anunță cetățenii despre posibilitatea achitării taxei de timbru pentru eliberarea cazierului judiciar în valoare de 2 lei la automatul instalat în sediul Serviciului public comunitar pentru eliberarea și evidența pașapoartelor simple, de la adresa str. Dunărea nr.2. Noua facilitate va fi disponibilă în cursul zilei de 7 aprilie 2015.
Prin această modalitate se elimină un pas în obținerea cazierului judiciar, respectiv coada la care trebuia să aștepte solicitantul pentru plata taxei de timbru în valoare de 2 lei. Până în prezent, taxa putea fi achitată doar la ghișeele Primăriei municipiului Oradea, cel mai apropiat ghișeu fiind cel de pe strada Republicii nr.24, dar care deservește și Serviciul public comunitar local de evidență a persoanei și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Oradea, 06 aprilie 2015
Claudiu Adrian Pop,
Prefect al judeţului Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam