Asociatia Alsterdorf – Locuinta moderat protejata Casa Frankfurt, in parteneriat cu Administratia Domeniului Public – Gradina Zoologica Oradea, organizeaza miercuri 01.06.2016, intre orele 10.00 – 20.00, la Gradina Zoologica Oradea, evenimentul caritabil „Impreuna pentru Casa Frankfurt”.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri (prin vanzarea de produse handmade realizate de persoanele adulte cu dizabilitati psihice si mintale) care sa vină în completarea costurilor necesare pentru renovarea Casei Frankfurt, locuință în cadrul căreia sunt instituționalizate 10 persoane cu dizabilități mintale. Casa Frankfurt necesită renovare totală a spațiilor interioare, reparații ale pereților, zugrăvirea camerelor beneficiarilor, precum și a spațiilor comune, zugrăvirea și igienizarea grupurilor sanitare, înlocuirea și repararea pardoselii, repararea geamurilor si vopsirea acestora etc. Costurile acestor lucrări se ridică la suma de 14.000 lei. Asociația Alsterdorf, cu sprijinul unor sponsori din Germania și Suedia, a reușit să adune o parte din banii necesari acestor reparații, însă aceasta suma este insuficienta pentru a acoperi în întregime costurile lucrarilor.

Pentru informatii suplimentare: Marius Vidican, sef serviciu Locuinta moderat protejata Casa Frankfurt, tel. 0740317253.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam