Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in parteneriat cu Asociatia Centrul de Suport si Formare pentru Dezvoltarea unei Societati Echitabile Bucuresti si Xerom Service SRL Alba Iulia implementeaza proiectul „Imbunatatirea serviciilor pentru persoane cu dizabilitati”, proiect cofinantat din Fondul European prin POSDRU.
Prin implementarea proiectului se va face un studiu asupra situatiei integrarii pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati. Prin aceasta cercetare se urmareste intelegerea atat a barierelor, cat si oportunitatile in ceea ce priveste integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, in vederea imbunatatirii serviilor oferite de catre Serviciul Public de Ocupare (SPO) persoanelor cu dizabilitati si angajatorilor.
In baza analizelor realizate in cadrul studiului va fi elaborat un model de lucru care sa sprijine serviciile publice de ocupare in integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati. Modelul va fi util si angajatorilor sau furnizorilor de servicii destinate persoanelor cu dizabilitati pentru a putea elimina din barierele ce pot conduce la excluziunea de pe piata muncii a acestora.

Békési Csaba
Director executiv A.J.O.F.M. Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam