Vehiculele mari nu rezolvă întotdeauna problemele de transport public. Străzile înguste sau fluxurile reduse de călători vor împiedica totdeauna utilizarea autobuzelor mari, fie din cauza costurilor, fie din cauza dimensiunilor. Dar transportul public trebuie să fie accesibil fiecăruia dintre noi, pentru orice destinaţie urbană.
Karsan Jest este un adevărat furnizor de pasageri pentru liniile principale de transport public putând accesa şi cele mai îndepărtate cartiere rezidenţiale. De asemenea, folosirea unui Karsan Jest este optimă atât în orele de vârf cât şi în timpul nopţii, când cererea de transport este mult diminuată.
Karsan Jest dispune de toate dotările şi de tehnologia necesare unui transport civilizat modern. Numărul mare de locuri pe scaune raportat la capacitatea totală de transport îl va transforma rapid în vehiculul preferat al călătorilor noştri. De asemenea, manevrabilitatea sa îl va propulsa în topul preferinţelor, în timp ce cheltuielile mici de întreţinere şi exploatare îl vor face favoritul societăţii pentru orice traseu cu trafic redus de călători.
Practic, atunci când vorbim despre costurile de întreţinere şi exploatare, Karsan Jest poate fi uşor comparat cu un autoturism.
În 2 Martie OTL SA şi-a mărit parcul auto cu 5 autobuze de capacitate mică (16 locuri pe scaune), achiziţionate la preţul de 39.750 EU (fără TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam