Timp de 3 zile la Posticum se deruleaza evenimentul intitulat “Iubeste-ti viata”.
Duminica in intervalul orar 11:00 -13:30 sunteti asteptati la Workshop raw vegan „Hrană vie pentru sănătatea ta!”
Prezentarea va fi facuta de Maria Zamfirache- psiholog –nutritionist.
“Sunt de profesie OM cu multiple roluri sociale: mama, prietena, nora, cumnata. Locul de munca este un alt rol care mi se potriveste ca o manusa sau ca o rochie de matase care imi inobileaza fiinta si rolul si rostul meu pe acest pamant.
Mi-am inceput cariera din anul 1994 impreuna cu o echipa de tineri entuziasti din Elta -Universitate care au adus in Romania curentul de hrana vie {alimente nepreparate termic}, pasi au fost mici dar siguri pas cu pas, cursuri dupa corsuri, conferinte seminarii, ateliere de lucru si mai ales munca si credinta au facut din inceputurile mele de a lamuri oamenii sa manance crud o profesie. Am o experienta de 20 de ani in a promova sanatatea pe principiul holistic minte-suflet- trup! Succesul in munca mea este confirmat de rezultatele pe care le am cu clientii mei pe care ii ajut sa-si schimbe ,, stilul de viata” defapt aici este cheia ,,ATITUDINEA determina ALTITUDINEA”
Cine sunt? Ce vreau? Incotro ma indrept? Acestea sunt intrebarile cheie ale noastre in aceasta viata! Impreuna gasim chei si raspunsuri. Tu ce intrebari ai? Am o veste pentru tine: TOTUL E IN NOI!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam