Sucursala Bihor a Colegiului National al Asistentilor Sociali (CNASR) a fost recompensata cu premiul pentru cea mai activa sucursala in anul 2014. Premiul obtinut certifica rezultatele activitatii desfasurate in anul 2014, pentru promovarea profesiei de asistent social si dezvoltarea continua a profesionistilor din acest domeniu. Sucursala Bihor a fost infiintata in anul 2008 si numara pana in prezent peste 260 asistenti sociali din judetul Bihor.
În anul 2014 echipa de conducere a Sucursalei Bihor a CNASR dezvoltat activități care au avut ca scop să aducă asistenților sociali din județul Bihor informații privind modificarile legislative care au apărut în ceea ce privește profesia de asistent social, dezvoltare profesională continuă prin facilitarea participării la cursuri, ateliere, organizarea de workshop-uri, evenimente de creștere a vizibilității asistentului social, a activițății pe care acesta o desfășoară în comunitate și o cât mai bună comunicare cu structura națională. Ne-am dorit ca activitatile noastre sa fie transparente, iar activitatea CNASR să aibă o cât mai mare vizibilitate în teritoriu, pentru a evidentia importanta asistentilor sociali si pentru a întări cât mai mult apartenența asistentilor sociali din județul Bihor la structura profesională națională.
Sucursala Bihor a CNASR nu a fost singurul reprezentant din Bihor la Gala Nationala de Excelenta. Colegul nostru Gheorghe Cociorva- asistent social la Primaria Orasului Alesd, a fost printre cei 3 finalisti la categoria Asistentul social din domeniul persoanelor varstnice, membrii juriului fiind impresionati de portofoliul si activitatea colegului nostru iar decizia a fost foarte stransa.

Premiul a fost oferit in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala editia a II-a organizat in 17 martie 2015 la Ateneul Roman in Bucuresti. Evenimentul a fost prezentat de Andreea Marin, care la finalul evenimentului a primit distinctia de Ambasador al Excelentei in Asistenta Sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam