Reprezentanții Direcției Tehnice din Primăria Oradea împreună cu dna Florica Cherecheș, deputat în Parlamentul României, sau întâlnit în acest sfârșit de săptămână cu reprezentanții Fundației My Brother`s Keeper din Oradea.
Din partea Primăriei Oradea au fost prezenți şeful Serviciului Servicii Publice şi Spaţii Verzi, Mircea Stejerean, împreună cu consilier Elena Grozescu, iar din partea fundației au fost prezenți președintele Fundației My Brother`s Keeper din America, dl Scott Manganella și președintele fundației din Oradea, dna Mihaela Vișan.
În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Primăriei Oradea și cu dna Florica Cherecheș, Fundația My Brother`s Keeper a decis să doneze echipamente de joacă și aparate de fitness în valoare de 50.000 lei pentru dotarea parcului de pe str. Aluminei, vizavi de Magazinul Edina. Echipamentele vor fi aduse și montate la mijlocul lunii iulie.
Deputata Florica Cherecheș, care colaborează cu fundația de mai bine de patru ani, ne-a declarat: ”Pe mine, ideea lor de a face un loc de joacă m-a bucurat și m-a surprins într-un mod foarte plăcut. Gestul lor este un dar făcut comunității noastre. Îmi doresc ca și comunitatea locală care folosește acest parc, această zonă verde, să se implice și să aprecieze darul făcut de niște străini. Ar fi bine ca locuitorii zonei să dea dovadă de ospitalitate față de muncitorii care vor fi aici la mijlocul lunii iulie, să le aducă un pahar de apă sau un platou cu gogoși”.
Acest parc nu se află în acest moment într-o stare foarte bună, deși este foarte frecventat de copiii locuitorilor din zona Rogerius, care preferă să își aducă copiii în acest parc situat aproape de domiciliu, într-o zonă cu foarte mulți copaci.
”Obiectul de activitate al Fundației My Brother`s Keeper este consilierea femeilor aflate în criză de sarcină, adică a acelor femei care nu sunt decise în privința păstrării sarcini. Acestea sunt consiliate de specialiștii fundației și pot oricând cere oricând ajutorul la sediul Centrului de Consiliere de pe str. Aurel Lazăr sunând la telefonul 0359.800.665. Dacă ele vor decide păstrarea sarcinii, fundația le va acorda tot sprijinul de care au nevoie pe o perioadă de doi ani. Tocmai pentru că noi ca fundație luptăm pentru viața și binele copiilor, gestul nostru de a dota acest parc cu tot ce este nevoie vine tot în întâmpinarea nevoii copiilor de a se juca într-un spațiu adecvat și dotat corespunzător”, ne-a declarat președinta Fundației My Brother`s Keeper din Oradea, d-na Mihaela Vișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam