Melodia face parte de pe cea mai recenta aparitie discografica a grupului, albumul „Dirtylicious” (2015), considerat unul dintre cele mai bune albume metal realizate in Europa in 2015.

Produs de Cristian Balanean (Om Creatives/ chitara Dirty Shirt) si Sergiu Negrean (Pixel Battalion) materialul transmite ambianta specifica Maramuresului: muzicienii sunt imbracati in costume populare iar videoclipul a fost filmat in Sugau (Sighetu’ Marmatiei), intr-un cadru 100% autentic. Formatia a utilizat ca decor locuinta familiei Turda, ai carei membrii au contribuit din plin la originalitatatea povestii.

Painea proaspata se coace fix in fata ochilor nostri, cheful este in toi si se petrec tot felul de nazbatii! Scenele hazlii abunda iar artistii nu se sfiesc in ceea ce priveste abilitatile lor actoricesti, punand in scena momente savuroase.

Incantati de felul in care a decurs totul, membrii trupei au declarat urmatoarele:

„Ultimul weekend din luna august, cand am filmat videoclipul Maramu’, va ramane unul memorabil pentru trupa. Desi eram obositi dupa concertul sustinut la festivalul medieval din Sighet si a trebuit sa ne trezim foarte devreme sub comanda lui Cristi, odata ce ne-am imbracat in costumele traditionale maramuresene, ambianta a devenit excelenta. Toata ziua a ramas la fel, combinand utilul (filmarea videoclipului) cu placutul (practic a fost un chef ce a tinut toata ziua). Felul cum am fost primiti de familia Turda e de nedescris, si le multumim din tot sufletul: de la mese copioase pana la rezolvarea nevoilor tehnice si logistice pentru videoclip.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam