Formatia DIRTY SHIRT a confirmat participarea la Festivalul Top T Buzau, cel mai longeviv fest rock din Romania si unul dintre marile repere ale acestei scene.

Evenimentul va avea loc intre 6 – 7 noiembrie 2015, iar Dirty Shirt va urca pe scena in data de 7.11.2015. Pentru trupa maramureseana, festivalul are o insemnatate apartem deoarece in 1988, la Top T Buzau, Dirty Shirt a castigat un premiu important.

Victoria le-a adus multe succese trupetilor, care au semnat un contract cu Promusic Events pentru editarea primului material discografic, „Very Dirty”.

Festivalul Top T de anul acesta este unul special, dedicat formatiilor care si-au adus contributia la popularizarea evenimentului si care l-au transformat intr-un spectacol de succes. Pe langa Dirty Shirt, au mai fost confirmate trupele Taine si Celalalte Cuvinte, urmand ca, in viitorul apropiat, sa fie anuntate noi nume.

Dirty Shirt a spus cateva cuvinte despre participarea la festival.

„Top T este un festival aparte pentru Dirty Shirt. Primul contact a fost la „distanta”, in 1996, cand am trecut faza de preselectie pe baza de casete demo. Eram extrem de incantati sa mergem la cel mai important festival rock din tara pe vremea aceea. Ca sa va dati seama cum era pe atunci, am fost contactati de un membru al Politiei, care ne-a avertizat ca e un festival de „satanisti”, ca acestia se drogheaza, ca riscam sa avem cazier etc… Eram foarte revoltati si decisi sa mergem (inca era atmosfera postrevolutionara in Romania), insa in cele din urma nu am putut, fiindca un membru al trupei a fost incorporat in armata (da, alte vremuri…). A urmat editia din 1998, cand am reusit sa obtinem marele premiu, o confirmare a activitatii trupei din anii 96-98. Premiul a fost producerea unui album in studio, un lucru extraordinar in acea vreme, oferit de Promusic Prod. Pe urma, dupa pauza de la inceputul anilor 2000, primul festival la care am cantat cu noua directie muzicala Dirty Shirt, a fost binenteles Top T, festival unde am revenit alaturi de trupele din strainatate cu care eram in turneu (Tripod, Babylon Pression, Zeroscape), si mereu am fost extraordinar primiti de organizatori (in primul rand, bunul nostru prieten Tolea) si de public. Desi agenda noastra era deja foarte plina si „definitivata” pentru anul acesta, nu am putut refuza invitatia la aceasta editie speciala Top T. Abia asteptam sa ne revedem.”, cel mai longeviv fest rock din Romania si unul dintre marile repere ale acestei scene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam