„Metoda Feuerstein produce un salt cognitiv stabil și accelerat la copiii, ei ajungând să aibă la 10 ani un IQ mediu mult superior mediei. De asemenea, personalitatea copilului se dezvoltă în mod echilibrat și multidirecționat.” (profesorul Florian Colceag, expert în Gifted Education)
Metoda poate fi învățată de psihologi, învățători, părinți, orice specialiști interesați de dezvoltarea inteligenței cognitive și socio-emoționale a copiilor!

Dacă profesorii ar aplica această metoda la clasă, învătământul românesc ar mai avea o șansă!” (Florian Colceag, expert în Gifted Education).
Cursul este susținut de:
– Maricica Haimovici – senior trainer al Institutului Feuerstein din Israel, singura româncă care a lucrat alături de profesorul Feuerstein la dezvoltarea acestor instrumente;
– Otilia Todor, decan al Facultății de Psihologie din Brașov, trainer în metoda Feuerstein, președinte al Asociației Deschide-ți mintea!, cea care a adus aceasta metodă în România în urmă cu 10 ani.

Parteneri: Inspectoratul Școlar Județean Bihor, Institutul Feuerstein din Israel, Asociația Feuerstein Deschide-ți mintea din Brașov, Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis”.

Vă așteptăm cu drag să contribuim eficient la educația copiilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam