Zilele trec parcă din ce în ce mai repede, dar Festivalul Internaţional de Teatru Oradea continuă în forţă. Aţi avut până acum ocazia să urmăriţi şase din cele şapte spectacole participante în secţiunea Concurs a Festivalului de Teatru Scurt. Astăzi vă invităm la Sala Arcadia, de la ora 17:00, să vizionaţi ultimul spectacol din Concurs a FTS, „39 de trepte”, un spectacol după filmul omonim de John Buchan şi Alfred Hitchcock, regizat de Gabriela Dumitru la Teatrul Mic din Bucureşti. Protagonistul, Richard Honey este un fugar, urmărit pentru o crimă pe care nu a comis-o, ce devine personajul principal într-o poveste cu spioni, secrete de stat şi un geniu malefic ameninţător.
Seara continuă cu un spectacol al teatrului independent Artemotion, „Aplauze pentru Lena”, un text care face parte din dramaturgia românească contemporană, creaţie a regretatului Valentin Nicolau, în care îi veţi putea admira pe îndrăgiţii actori orădeni Sebastian Lupu şi Mirela Lupu. „Aplauze pentru Lena” porneşte de la o poveste mai veche, şi anume, acea a femeii, actriţă în cazul acesta, pierdută de către soţul ei la poker. Cel care o câştigă, un milionar aparent superior şi încrezut, devine, pe măsură ce petrec timp împreună, din ce în ce mai interesat de câştigul său la jocul de noroc. Reprezentaţia va avea loc în Crown Pub, de la ora 21:00.
Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259/440.742.
Vă aşteptăm la teatru!
__________________________________________________
Florina Rus
secretar literar
Teatrul Regina Maria
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: teatrulreginamaria.ro
tel: 0752 598 805

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam