Asociaţia Luptătorii pentru viaţă, în parteneriat cu Asociaţia pentru Sănătate şi Primăria Municipiului Oradea, vă invită, joi, 29 octombrie 2015, la ora 17:30, în Sala Mare a Primăriei Oradea să participaţi la campania de informare care se derulează sub sloganul “Fii informată! Fii sănătoasă! Depistarea precoce a cancerului mamar”.
Cancerul de sân afectează 1 din 8 femei în întreaga lume; este o boală periculoasă, dar care poate fi vindecată dacă este depistată în timp util. La Simpozion vor participa medici oncologi, radiologi, alături de pacienţi şi personalităţi ale vieţii publice.
Cu respect,
Dr. Ioana Puşcaş, preşedintele Asociaţia Luptătorii pentru Viaţă

 Cancerul de sân afectează 1 din 8 femei în întreaga lume; este o boală periculoasă, dar care poate fi vindecată dacă este depistată în timp util. Vei şti că eşti în siguranţă doar dacă îţi verifici sănătatea sânilor în mod regulat!
 Indiferent de vârstă, autopalparea sânilor o dată pe lună este cel mai simplu gest care îţi poate salva viaţa!! Dacă ai găsit noduli în sân, fă-ţi un control la medicul de familie şi cere informaţii suplimentare.
 Dacă ai sub 40 de ani, autopalparea lunară a sânilor şi un control medical anual – la medicul de familie sau medicul ginecolog – se recomandă tuturor femeilor.
 Dacă ai peste 40 de ani, pe lângă autopalpare şi examen medical anual se recomandă şi o mamografie pe an sau cel puţin o dată la 2 ani.
 Dacă în familie ai persoane care suferă de cancer, cere sfatul medicului de familie sau al medicului oncolog pentru a afla cât de des trebuie să iţi verifici sănătatea sânilor!

Fii informată! Fii sănătoasă !!
Centre de diagnostic a cancerului mamar în Oradea (mamograf)
• Spitalul Pelican Oradea (luna octombrie 2015 – campanie de screening a cancerului mamar)
• Spitalul Judetean Oradea
• Clinica Maria
• Transilvania Imagistica Oradea
• Clinica Euclid Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam