Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea organizează cea de-a VII-a ediție a Festivalului Luminii din Oradea, festival care, la nivel național a ajuns la a XI-a ediție. În acest an, Festivalul Luminii este finanțat de Youth Bank Oradea și sponsorizat de Benvenutti, Old Mill, Due Fratelli, Lazer Star Arena și Cinema Palace.

Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii) este un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată timp de 3 ore cu zeci de mii de lumânări.

Viața de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Lumea în care trăim ne obligă să ne planificăm cu atenție fiecare clipă pentru a reuși în ceea ce ne propunem și de multe ori uităm să ne oprim din când în când pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simți vântul, pentru a asculta oamenii, pentru a zâmbi la zâmbetul copiilor, pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunităților locale un eveniment în cadrul căruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de artă iar participanții se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată. Tema centrală a festivalului este “Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!”.

În cadrul Festivalului participanților li se pregătesc momente de dans și cântec oferite de cercetași, animatorii de la Oratoriul Sf. Luigi Orione și voluntari externi, o expoziție foto ce va avea aceeași temă cu festivalul, sau jonglerii cu foc oferite de trupa Juggler. De asemenea, participanții să fie pregăți și pentru câteva surprize.

Vă așteptăm deci, cu mic, cu mare, în Parcul 1 Decembrie pentru a ne simți bine cu ocazia unui eveniment mult iubit de noi!

Proiect finanțat prin programul YouthBank Oradea, coordonat de Fundația Comunitară Oradea în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și BRD – Groupe Societe Generale. Programul este implementat în Oradea de către Fundația Comunitară Oradea, iar la nivel național este coordonat de către Asociația pentru Relații Comunitare. Activitățile YouthBank România sunt incluse în „YouthBank Academy: Soluții durabile pentru implicarea tinerilor în viața comunității ” – proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 , în cadrul Fondului ONG în România cu suma de 75.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam