Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, în colaborare cu Primăria comunei Roșia organizează în data de 16 august 2015, orele 13:30 în localitatea Roșia, Festivalul-concurs al Viorii cu Goarnă ,,Dorel Codoban”, ediţia a III-a.
La concurs pot participa artiști amatori instrumentiști cu vârsta cuprinsă între 15 – 50 ani. Concurenții vor prezenta două piese de joc.
Aprecierile vor ține cont și de autenticitatea repertoriului, a costumului popular și a prezenței scenice. Concursul se va desfășura sub formă de spectacol cu public, întregul festival va fi televizat. Anul acesta Marele premiu al Festivalului-concurs ,,Dorel Codoban” va fi o vioară cu goarnă.
Fișele de înscriere și informațiile referitoare la desfășurarea concursului se pot obține de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Piața 1 Decembrie nr. 12, sau la telefon/fax 0259.413.922 Email: centrul.cultural.bihor@gmail.com / adresă web http://www.culturabihor.ro.

Vă mulțumim.

Mureșan Felician

consultant artistic C.J.C.P.C.T. Bihor

Telefon: 0259.413.922 / 0746.508.669

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam