În data de 12 Noiembrie 2014, cu începere de la orele 17:00, Teatrul Regina Maria găzduiește spectacolul extraordinar pe care marea soprană Felicia Filip îl susține alături de Opera Comică pentru Copii din Bucuresti.
Evenimentul, intitulat „Muzică și Surprize”, este de factură caritabilă și are menirea de a sprijini Asociația S.O.S. Autism Bihor. Toate fondurile rezultate în urma acestei seri vor fi donate asociatiei spre continuarea terapiilor și a proiectului „Școala de dimineață” de către copiii cu autism din Asociația S.O.S. Autism Bihor.
Mai mult, în seara spectacolului, în foaierul teatrului, cei prezenți vor putea admira, în cadrul uneiexpoziții cu vânzare, obiecte decorative confecționate de copiii și tinerii cu autism, pe parcursul orelor de terapie ocupațională.
Acest spectacol este organizat de către Asociația S.O.S. Autism Bihor, cu sprijinul incontestabil al sopranei Felicia Filip, dar și al sponsorilor.

Companie unică în peisajul artistic românesc, prima instituție muzicală de acest gen din Romania, Opera Comică Pentru Copii din Bucuresti (OCC) se adresează în primul rând copiilor prin evenimente special adaptate pentru ei, dar şi publicului de toate vârstele, prin producţii ce îmbină armonios opera, baletul, dansul modern, muzica si teatrul de calitate. Marea soprană FELICIA FILIP care este la conducerea acestei instituții își arată încă o dată iubirea față de frumos și dăruirea față de semeni hotărând să susțină cu priceperea și profesionalismul său activitățile asociației noastre oferind acest spectacol de caritate. Cu o frumoasă vârstă între copilarie şi adolescenţa – 11 ani de la instituţionalizare, respectiv 15 ani de la fondare, Opera Comică pentru Copii este un adevărat ambasador al României pe mai multe continente, obținând 20 de premii internaţionale, în cadrul unor turnee de amploare organizate în ţări ca Austria, Germania, Croaţia, Israel, Spania, Franţa, Canada, SUA, India, Tunisia, Egipt ş.a. La acestea se adaugă 30 de premii naţionale şi aproximativ 200 de reprezentaţii anual, OCC având un repertoriu de 60 de titluri care promovează creaţii foarte cunoscute de operă, balet, musical, dar şi lucrări originale ale unor tineri compozitori români. Peste 60.000 de copii aplaudă în fiecare an, producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII. A se vedea http://www.operacomica.ro/14-ani-de-occ/

Asociația S.O.S. AUTISM – BIHOR (A.S.A.B.), cu sediul în strada Mareșal Averescu – 7, Oradea, este o organizație apolitică, nonguvernamentală înființată în martie 2007 de către un grup de 14 părinți de copii cu autism și alte tulburări pervazive de dezvoltare. În Asociație, în present, sunt înscrise peste 50 de familii, părinți ai unor copii cu autism. Serviciile noastre sunt construite din dorința recuperării, reabilitării și creșterii calității vieții persoanelor cu autism.
Ne bucurăm că avem ocazia de a găzdui pentru prima dată în Oradea Opera Comică pentru Copii din Bucuresti și ne dorim ca acest spectacol să fie unul de marcă, cu impact puternic asupra orădenilor, atât din această perspectivă cât și pentru a mediatiza tulburarea de spectru autist și totodată nevoile persoanelor cu autism.
Ne dorim ca acest eveniment să fie o bucurie atât pentru noi, dar și pentru publicul orădean. Din acest motiv, vă rugăm să ne sprijiniți în mediatizarea spectacolului. Totodată, în celălalt fișier atașat acestui email, vă transmite cererea de a ne fi parteneri media.
Evenimentul este caritabil, toate fondurile strânse în urma acestei seri fiind donate Asociatiei S.O.S. Autism Bihor .
Biletele se pot achiziţiona de la sediul Asociatiei S.O.S. Autism Bihor, persoana de contact Simona Zlibuţ, telefon 0742/52.94.53. Preţurile sunt între 40 lei şi 60 de lei, în funcţie de locul ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam