Meciul e programat , miercuri, 11 noiembrie, de la ora 14, la Cluj Napoca.
În cadrul etapei a XIII-a, ultima a turului, din Seria a II-a a Ligii a II-a, formația orădeană va servi replica echipei locale, Universitatea, într-un derby de tradiție al Ardealului.

Meciul de mâine se constituie și un derby din partea a doua a clasamentului, urmând a se întâlni două vecine ale ierarhiei, Universitatea Cluj, de pe locul IX, cu 16 puncte, și FC Bihor, de pe poziția a XI-a, cu 13 puncte.

„Meciul cu medieșenii, cu toate că oaspeții ne-au acuzat că am fi jucat tare, a lăsat mai multe urme în echipa noastră. Astfel, Țoca și Haș nu s-au putut pregăti și nu vor putea fi folosiți în acest joc de la Cluj. Au mai fost și alți 4-5 jucători cu mici contuzii, pe care i-am menajat la antrenamentul de luni. Însă, indiferent că vom juca în 8 sau 9 jucători, vom avea la fel, aceeași determinare. U Cluj nu mai necesită niciun fel de prezentare. Va fi un meci de tradiție, U Cluj – FC Bihor care ar trebui să fie la nivelul Ligii I. Eu sper ca acest joc U Cluj – FC Bihor să se joace mult timp de acum încolo, să ajungă și nepoții noștri o astfel de partidă”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Dan Mănăilă.

„Un meci foarte greu. Va fi un joc de șase puncte, pentru că și ei sunt în aceeași situație, ca și noi, în partea a doua a clasamentului. Pentru noi orice punct este important. Din păcate Țoca și Haș sunt accidentați, dar o să le vină rândul și la alții, care pot demonstra că au valoare de această echipă. Sper să fie un public numeros, pentru că este un derby și îmi pare rău că nu va fi televizat. Atmosfera în cadrul lotului nostru este foarte bună, toți suntem ca o familie, doar că nu ne-am primit banii de foarte mult timp. Antrenorul Dan Mănăilă știe să ne mobilizeze exemplar”, a declarat, la rândul său, Cristian Andor, căpitanul de echipă al FC Bihorului.

Echipa orădeană se va deplasa la Cluj Napoca, pentru jocul ce va avea loc pe Stadionul Cluj Arena, în ziua meciului, miercuri, de la ora 9.

Cu stimă,

Florin Mihalca (ofițer de presă FC Bihor)
Tel. 0722 619 708 și 0771 319 313

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam