Cu sprijinul comitetului de părinți a grupei de copii născuți în anul 2006 de la clubul FC Bihor, clubul orădean de fotbal a organizat în perioada 1-2 decembrie, la Sala de Sport de la Sântandrei, turneul fazei zonale a Trofeului Gheorghe Ola, competiție care ține loc de campionat național la această categorie de vârstă.
La turneu au participat patru echipe care au câștigat fazele județene în Bihor, Maramureș, Sălaj și Satu Mare. Mai exact este vorba despre: FC Bihor (antrenor Gheorghe Silaghi), FC Mara Baia Mare, Viitorul Zalău și Primavera Satu Mare.
De precizat faptul că FC Bihor a câștigat la pas campionatul județean, având o adversară mai redutabilă doar în echipa Viitorul Oradea.
La faza zonală de la Sântandrei, în prima zi, marți, FC Mare Baia Mare a învins Viitorul Zalău cu scorul de 2-1, iar FC Bihor a depășit cu 3-2 echipa CS Primavera Satu Mare, după ce Denis Sala a marcat două goluri, iar Andrei Moga, unul.
Apoi, în etapa a II-a, tot marți, Viitorul Zalău a învins cu 2-1 pe FC Bihor, golul orădean fiind marcat de Raul Clemeniuc, după care CS Primavera Satu Mare a dispus cu 3-1 de FC Mara Baia Mare.
În fine, miercuri, în ultima etapă, CS Primavera Satu Mare a învins Viitorul Zalău cu 4-0, iar FC Bihor, într-un meci care avea să devină decisiv, a depășit cu 4-1 pe FC Mare Baia Mare. Golurile orădenilor în acest ultim meci le-au marcat Andrei Moga, Raul Clemeniuc și Denis Sala 2.
Ca urmare, FC Bihor a câștigat turneul și s-a calificat pentru faza semifinală, la care vor participa cele mai bune opt echipe din țară.
Echipa folosită de antrenorul Gheorghe Silaghi la turneul de la Sântandrei pentru FC Bihor 2006 a fost formată din: Laurențiu Nicoară, Vlad Dana, Luca Buciuman, Denis Sala, Andrei Moga, Raul Clemeniuc, Lucas Ciuciu, Alex Dulău, George Petrică, Eduard Pustea, Vlad Duma, Paul Meșteru, Felix Avram și Andrei Matea.
Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost Ioan Naom.
La turneu au fost prezenți însă și antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori a clubului FC Bihor, în frunte cu coordonatorul Florin Fărcaș, dar și președintele clubului orădean, Mircea Fodor. De asemenea, au ținut să-i vadă la lucru pe micuții fotbaliști și câțiva jucători ai echipei mari, precum Andrei Coroian și Andrei Sulea.
De menționat faptul că părinții copiilor de la echipa orădeană s-au ocupat exclusiv de organizarea turneului și își doresc să îl organizeze acum și pe cel din faza semifinală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam