Avem plăcerea să vă invităm la „Expoziție a unor eșantioane de rocă” la Facultatea de Geografie, Turism și Sport.
Evenimentul este organizat de către studentul din anul I de master, Mărginean Bogdan, al Facultății de Geografie, Turism și Sport, de la specializarea TMP (Tourism Management and Planning) din cadrul Universității din Oradea. Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 05.12.2016 la ora 18.oo în holul principal al Bibliotecii Universității din Oradea. Eșantioanele vor fi expuse timp de 2 săptămâni. Scopul expoziției este promovarea în rândul tinerilor a pasiunii colectării eșantioanelor de roci, a creerii de colecții geologice și de promovare a turismului.
Expoziția va fi vernisată de domnul conf. univ. dr. Mărieș Gh. Radu Emil și de domnul lector univ. dr. Bucur Liviu și va fi urmată de discuții libere cu domnul Mărginean Bogdan și de vizionarea colecției expuse.
Printre invitați putem enumera: Centrul de Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor, Alpin Expe, Speo Club Cristal Oradea, Serviciul Salvamont Bihor, Carpathic Fan, AGSM Oradea, studenți și cadre didactice ale Facultății de Geografie, Turism și Sport, prieteni, cunoștințe.
Sperăm că expoziţia să aibă un impact pozitiv, atât asupra celor invitați la deschiderea ei, cât și asupra vizitatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam