Joi, 28 mai, ora 11.00, în cadrul Hotelului Continental va avea loc Evenimentul regional de informare, cu tiltul „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor”, POSDRU/125/5.1/S/135301, organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, cu sprijinul AJOFM – Județul Bihor, în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă Slatina, SC Acacia Consultanţă & Project Management SRL, Economic&Business Research Center SRL.

E-cariera Ta este un program integrat pentru intervenții active de ocupare care oferă cursuri gratuite acreditate pentru a susține șomerii și persoanele în căutarea unui loc de muncă.
În cadrul evenimentului veți primi informații despre serviciile de Consiliere, orientare, formare profesională, mediere și integrare pe piața muncii și cursurile gratuite din cadrul proiectului dedicate atât absolvenților de studii superioare, cât și absolvenților de studii medii și nu în ultimul rând despre noua campanie și regulamentul acesteia „Fii mentorul prietenului tău!”, campanie nou implementată ce vine cu o mulțime de premii surpriză organizate special pentru grupul țintă al proiectului.
Evenimentul vizează atragerea de grup ţintă eligibil în cadrul programului, atât prin serviciile și cursurile gratuite oferite cât și prin implementarea campaniei de recompensare a membrilor care își asumă rolul de ”mentori” în raport cu prieteni/ cunoștințe, care sunt șomeri sau se află în căutarea unui loc de muncă. Informatii suplimentare pe www.e-carierata.ro si pagina de facebook www.facebook.com/Ecarierata

Persoana de contact:
Larisa Degan – Expert informare si publicitate
Sc.Acacia Consultanta & Project Management Srl
Telefon: 0741.231.176, e-mail: larisa.degan@infosomer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam