Recent Fundația Hospice Emanuel, a organizat două evenimente pentru copii și adolescenții aflați în îngrijire Hospice pentru a marca Zilei Internaționale a Copilului.
De primul eveniment, care a avut loc sâmbătă, 11 iunie, s-au bucurat un număr de 20 de adolescenți care au avut parte de un timp de distracție, recreere și socializare la sala de karting pusă la dispoziția lor în mod gratuit de către Krea Karting.
Adolescenții care nu au putut conduce un kart din pricina limitelor impuse de boală, au putut totuși să se bucure de adrenalina competiției, fiind invitați la o cursă cu kartul dublu condus de un șofer profesionist. La final adolesceții au avut parte de un meniu pe gustul lor la restaurantul Mesopotania din Lotus Center și au primit cadouri oferite de Compania de Apă Oradea.
Cel de-al doilea eveniment a adunat la Hanul Pescarilor un număr de 41de copii cu boli limitante de viață (sau care au pe cineva drag diagnosticat cu o boală incurabilă) și 29 de aparținători, personal și voluntari de la Hospice Emanuel. După prânzul delicios oferit gratuit de Hanul Pescarilor și Danessa Deserts, terenul de sport de lângă restaurant s-a umplut de voia bună și râsetele copiilor care au participat la jocuri în aer liber și competiții sportive pregătite de animatori și voluntari. La sfîrșit copii au participat la o tombolă de jucării oferite de Scottish Aid to Eastern Europe.

Fundația Hospice Emanuel mulțumește sponsorilor și partenerilor care au sprijinit organizarea celor două evenimente: Krea Karting, Compania de Apă Oradea, Hanul Pescarilor, Danessa Deserts, Oradea Transport Local S.A și Scottish Aid to Eastern Europe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam