Deschiderea conferintei internationale The Image of the Other in the European Intercultural Dialogue (Imaginea Celuilalt în Dialogul Intercultural European) in cadrul Proiectului Jean Monnet, coordonat de lector universitar doctor Dana Pantea, Departamentul de Relatii Internationale si Studii Europene al Facultatii de Istorie, Relatii Internationale, Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii.

Aceasta va avea loc joi, 28 mai la ora 9.30 in Sala de Sedinte a Consiliului de Administratie, Pavilionul A, parter.

Vor participa profesori, cercetatori, specialisti in domeniul comunicarii din strainatate Belgia, Grecia, Italia, Republica Kargastan, Republica Moldova, Portugalia, Slovacia, Ucraina, Ungaria, precum şi de la universitati din tara: Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea din Oradea.

Cu aceasta ocazie, Senatul Universitatii din Oradea a decis acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Profesorului Geroges Contogeorgis, o personalitate importanta a vietii academice si politice din Grecia. In calitate de profesor, domnia sa a predat la universitati de prestigiu din Italia, Germania, Franta, Spania, Portugalia, Canada, Japonia, a fost rector al Universitatii Panteion din Atena, a coordonat mai multe programe Erasmus, timp de cincisprezece ani a fost expert al Comisiei Europene in probleme ale invatamantului universitar. A fost de asemenea ministru insarcinat cu comunicarea, purtator de cuvant al guvernului elen.

Decernarea titlului va avea loc vineri, 29 mai la ora 10, in Aula de la Facultatea de Medicina si Farmacie.

Va asteptam,

Olimpia Popoviciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam