În zilele de 8 şi 10 mai, orădenii vor avea parte de o serie de evenimente organizate pe scena mobilă amplasată în Piaţa Unirii.
Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Crişana, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, vă invită în data de 8 mai, de la ora 18.00, la spectacolul folcloric „Spectacol, joc şi cântec fară frontiere”. Corpul de balet al Ansamblului va pune în scenă cu profesionalism dansuri ţigăneşti şi maghiare, însoţite de un acompaniament muzical în formaţii tradiţionale specifice cât mai apropiate de autentic, iar unii dintre soliştii ansamblului vor aborda cântecele unor minorităţi etnice, care se vor împleti într-un iureş de cântece şi dansuri populare româneşti, cuprinzând în special suite orchestrale, dansuri din Bihor, evoluţii ale instrumentiştilor: Petrică Popa, Florin Bontu, Stângaciu sau a soliştilor vocali Simona Costin, Otilia Haragoş Seghedi, Felicia Costin, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Voichiţa Mihoc, Leontin Ciucur şi Cornel Borza.
În data de 10 mai, de la ora 21:00, publicul îi va revedea pe actorii Teatrului Regina Maria în piesa de teatru „În inima nopţii – episodul Lear”, jucată pe scena mobilă.
Accesul la cele două evenimente organizate în Piaţa Unirii este liber.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam