1. Târg caritativ de Advent în grădina din fața Catedralei romano-catolice de Oradea
Entuziasmată de succesul târgului caritativ de Advent din anul trecut, Episcopia Romano-Catolică Oradea organizează și în acest an Târgul Caritativ de Advent, care va avea loc sâmbătă, 5 decembrie 2015, începând cu orele 15.00 în grădina din fața Catedralei romano-catolice de Oradea. Inițiatorul și organizatorul principal al târgului este Episcopia Romano-Catolică Oradea, printre colaboratori numărându-se: Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent László”, Asociaţia „Viaţă cu Autism”, Asociația „Caritas Catolica” Oradea, Comunitatea Surorilor Franciscane de Mallersdorf și Comunitatea Surorilor Vincentine, Centrul Diecezan de Muzică Sacră și voluntarii Centrului Diecezan Pastoral și de Tineret al Episcopiei Romano-Catolice Oradea. Cu produse tradiționale variate, turtă dulce, gemuri, siropuri din fructe, vegeta ca la mama acasă, decorațiuni pentru sărbătorile de Advent și de Crăciun, cu programe recreative acompaniate de muzică, sunt așteptate familiile, copiii, părinții, bunicii, tinerii precum și vărstnicii din Oradea și împrejurimi. Donaţiile vor reveni persoanelor cu nevoi speciale asistate de Asociația „Caritas Catolica” Oradea din filialele Marghita, Salonta, Santău și Tășnad. Târgul se va încheia la orele 19.00 cu aprinderea celei de a doua lumânări de pe coroana de Advent ridicată în grădina din fața Catedralei romano-catolice de Oradea. După aprinderea lumânărilor cei prezenți vor fi serviți cu ceai cald de către angajații Caritas Catolica Oradea.

2. Hramul bisericii romano-catolice parohiale din Oradea-Velența
Duminică, 6 decembrie 2015 în biserica parohială Oradea-Velența credincioşii orădeni vor sărbători hramul bisericii. Sfânta liturghie va fi celebrată la orele 12.00 de către Pr. Bakos Gábor, vicar parohial de Oradea Oraș-Nou.

3. Adorația Euharistică perpetuă la Tășnad și Șimian
Conform tradiției Adorației Euharistice perpetue reactivată în Dieceza de Oradea, credincioșii din Tășnad și împrejurimi, respectiv Șimian sunt invitați în prima duminică a lunii decembrie, la 6 decembrie 2015 să participe la Adorația Euharistică organizată în bisericile lor.

Secretariatul
Episcopiei Romano-Catolice de Oradea
tel. 0259-411180

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam