Pentru prima dată, Casa Darvas – La Roche este gazda unui eveniment pe cât de frumos, pe atât de util viitorilor miri.
În ziua de 20 octombrie, de la ora 19:00, are loc o sesiune de consiliere a mirilor și mireselor astfel încât ziua cea mare să fie perfectă!
Oameni deosebiți, specialiști în domeniu, vor fi prezenți pentru a le împărtăși tinerilor secretele care îi vor ajuta să își organizeze nunta cu mai multă ușurință:
1. Răzvan Achim – consiliere vestimentară mire
2. Denisa Deac – consiliere vestimentară mireasă
3. Speranța Torok – consiliere hairstyle
4. Roxana Vașca – consiliere make up
5. Dan Cheregi – consiliere sală de evenimente
6. Călin Dobai – consiliere foto & video
7. Maris Pușcov – consiliere dansul mirilor
O seară superbă, cu prezentări de rochii de mireasă, rochii de seară, încântătoare bijuterii și pantofi pentru o nuntă de neuitat!
Și asta nu e tot! Pe oaspeți îi așteaptă și un răsfăț dulce, cu prăjituri gustoase acompaniate de vinuri albe, roșii și roze, muzică clasică interpretată de tinerii Giordano Filomena, Ramona Chiș, Bodizs Ervin și Flaviu Seretoc.
Atmosfera va fi caldă, primitoare, iar Casa Darvas înfrumusețată de decoruri splendide realizate din flori naturale, decorațiuni de nuntă realizate cu multă pasiune și îndemânare.
Invitația de participare este lansată tuturor celor interesați, cu mențiunea că numărul locurilor este limitat, așadar înscrieți-vă cât mai repede!

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului, AICI, sau prin mesaj pe Facebook Casa Darvas – La Roche, prin care să specificați prenume, nume, număr de participanți (ex. Maria Pop, 3 persoane). Informații suplimentare la 0770 11 55 85.

Biletul de acces în Casa Darvas și la eveniment este 10 lei/persoană și include și taxa de fotografiere.

Oradea Wedding Event este organizat de Fundația pentru Protejarea Monumentelor Istorice din județul Bihor, în parteneriat cu Graziela Models, Shabby Events, One Media & Events, Benvenuti, Antoanelle by Camela Roatiș, Vera Voss by Natalia Neag, Monica Anton, Savor, Cramele Recaș, SuperiorAudio, Carrefour Oradea ERA, Izvorul Minunilor, respectiv Silver Hotel Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam