Un eveniment cu adevărat de gală a fost găzduit, în dupa masa zilei de 21 martie, de restaurantul amplasat la etajul 8 al Hotelului Continental Forum din Oradea. Inițiat și patronat de Organizația Femeilor Social Democrate din Oradea, sub atenta supraveghere a președintei Erica Mang și vicepreședintei Carmen Bodiu, cu sprijinul consilierului local Adelina Coste, evenimentul desfășurat sub genericul ”Primăvara incepe cu tine!” a fost dedicat primăverii și eternului mister feminin, iar data a fost fixată astfel încât să coincidă cu echinocțiul de primăvară. În sala restaurantului, amenjată cu mult bun gust, aproximativ 250 de femei, invitate de organizatoare, au urmărit un program care s-a adresat minții, sufletului și trupului, toate momentele din program fiind urmărite cu mult interes și apreciate prin aplauze de toate participantele.
Prin fața invitatelor la eveniment au defilat prima dată modelele de la Agenția Mmodels România, coordonate de managerul Marius Molan, care au prezentat cele mai recente creații vestimentare marca designerului Alexandra Andrieș, ținute accesorizate cu bijuterii Swarovsky de la Carla Brillanti. Pentru că la o ținută este necesar un machiaj și o coafură adecvată, au urmat demonstraţii de make-up și hair still cu participarea cosmeticianei Melinda Peto şi stilistei Adriana Lincariu de la salonul Beauty&Spa by Gilda. Într-o lume tot mai preocupată de o viață sănătoasă era necesară și prezența nutriționiștilor Naomi Staharowsky și Kor Marton, cel din urmă cetățean american însă cu dorința de a se stabili în Oradea, care au lansat conceptul Manna Diet, un nou mod de a trăi și a mânca sănătos. Pentru că un trup sănătos are nevoie și de mișcare, în cadrul evenimentului au fost oferite demonstraţii de fitness prezentate de Dream Speedfitness, antrenor Andrei Sasca, noua tehnologie utilizată în cadrul antrenamentului având la bază electrostimularea musculară și a fost preluată din recuperarea astronauților la revenirea pe Pământ. Din tot Un eveniment cu adevărat de gală a fost găzduit, în dupa masa zilei de 21 martie, de restaurantul amplasat la etajul 8 al Hotelului Continental Forum din Oradea. Inițiat și patronat de Organizația Femeilor Social Democrate din Oradea, sub atenta supraveghere a președintei Erica Mang și vicepreședintei Carmen Bodiu, cu sprijinul consilierului local Adelina Coste, evenimentul desfășurat sub genericul ”Primăvara incepe cu tine!” a fost dedicat primăverii și eternului mister feminin, iar data a fost fixată astfel încât să coincidă cu echinocțiul de primăvară. În sala restaurantului, amenjată cu mult bun gust, aproximativ 250 de femei, invitate de organizatoare, au urmărit un program care s-a adresat minții, sufletului și trupului, toate momentele din program fiind urmărite cu mult interes și apreciate prin aplauze de toate participantele.
Prin fața invitatelor la eveniment au defilat prima dată modelele de la Agenția Mmodels România, coordonate de managerul Marius Molan, care au prezentat cele mai recente creații vestimentare marca designerului Alexandra Andrieș, ținute accesorizate cu bijuterii Swarovsky de la Carla Brillanti. Pentru că la o ținută este necesar un machiaj și o coafură adecvată, au urmat demonstraţii de make-up și hair still cu participarea cosmeticianei Melinda Peto şi stilistei Adriana Lincariu de la salonul Beauty&Spa by Gilda. Într-o lume tot mai preocupată de o viață sănătoasă era necesară și prezența nutriționiștilor Naomi Staharowsky și Kor Marton, cel din urmă cetățean american însă cu dorința de a se stabili în Oradea, care au lansat conceptul Manna Diet, un nou mod de a trăi și a mânca sănătos. Pentru că un trup sănătos are nevoie și de mișcare, în cadrul evenimentului au fost oferite demonstraţii de fitness prezentate de Dream Speedfitness, antrenor Andrei Sasca, noua tehnologie utilizată în cadrul antrenamentului având la bază electrostimularea musculară și a fost preluată din recuperarea astronauților la revenirea pe Pământ. Din tot programul nu putea lipsi și muzica reprezentată de micul recital oferit de două tinere talente de la Palatul Copiilor din Oradea, Alexa Bercea și Ana Pavel de la Cercul de canto- muzică ușoară, clasa prof. Dana Oprescu.
La finalul evenimentului, organizatoarele au pregătit o surpriză și anume o tombolă și în cadrul căreia au fost oferite pachete și servicii din partea celor ce au susținut momentele din program, iar marele premiu a fost un set de accesorii cu cristale Swarovsky.

22.03.2016 Biroul de presă al PSD Bihor
programul nu putea lipsi și muzica reprezentată de micul recital oferit de două tinere talente de la Palatul Copiilor din Oradea, Alexa Bercea și Ana Pavel de la Cercul de canto- muzică ușoară, clasa prof. Dana Oprescu.
La finalul evenimentului, organizatoarele au pregătit o surpriză și anume o tombolă și în cadrul căreia au fost oferite pachete și servicii din partea celor ce au susținut momentele din program, iar marele premiu a fost un set de accesorii cu cristale Swarovsky.

22.03.2016 Biroul de presă al PSD Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam