Deschiderea oficială a început cu slujba de Te Deum săvărşită de Preasfinţitul Părinte Virgil, împreună cu părinţii spirituali ai Liceului, părintele Cristian Tisăliţă şi părintele Traian Dobrată.
Preasfinţia Sa le-a urat elevilor succes în noul an şcolar, îndemnându-i să fie ascultatori faţă de profesori pentru că ei: „vor scrie în cartea sufletelor multe gânduri, ca ei să devină mai înţelepţi, mai buni şi mai frumoşi”. În cadrul Sfintei Liturghii săvărşită în Catedrala „Sfântul Nicolae”, cu ocazia Sărbătorii Înălţării Sfintei Cruci, Preasfinţia Sa Virgil, a cerut ajutorul lui Dumnezeu pentru elevii şi profesorii din ţara noastra, printr-o rugăciune la sfârşitul Liturghiei.
Cuvântul a fost luat şi de către reprezentanta Inspectoratului Şcolar Bihor, doamna inspector Chivari Moţoc care a transmis mesajul inspectorului general, apoi a urmat mesajul Inspectoratului de Poliţie Bihor, prin domnul inspector Vida Dan.
Prezentarea cadrelor didactice a fost făcută de către doamna director adjunct a Liceului, Rodica Mureşan, iar cuvântul final i-a revenit părintelui director Alexandru Dragoş.
Dorim tuturor elevilor şi profesorilor succes în noul an şcolar şi ajutor de la Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam