Viceprimarul Huszar Istvan a întâmpinat azi, 25 februarie 2016, la Primăria Oradea echipa de copii „Inimi verzi”, formată din 23 de elevi de clasa a VI-a și a VII-a de la Școala Generală „Szacsvay Imre” din Oradea. Aceștia, conduși de diriginta și profesoara de biologie d-na Grete Kincs, au prezentat în Sala Ghișeelor din Piramidă, o frumoasă activitate ecologică.
Copiii îmbrăcați în tricouri cu inimi verzi au împărțit cetățenilor prezenți în Sala Gheșeelor flori naturale în ghivece ecologice. Totodată, elevii au făcut o prezentare a șase tablouri cu mesaje ecologice, tablouri concepute și pictate de ei
Apoi, copiii costumați în flori sau animale ale pădurii au realizat un dans tematic „Omul și natura”, prezentând celor prezenți o poveste despre frumusețea naturii și importanța protejării mediului înconjurător.
„Am prezentat activitățile noastre în mai multe instituții din Oradea, pentru că dorim ca mesajul nostru pentru protejarea mediului, să ajungă la cât mai multă lume. Fondurile strânse din acțiunile noastre sunt destinate tot unui scop nobil, respectiv pentru sprijinirea copiilor aflați în zone defavorizate”, ne-a declarat coordonatoarea proiectului, profesoara de biologie – d-na Grete Kincs
Activitatea ecologică prezentată azi la Primăria Oradea face parte din proiectul internațional numit „Jocuri internaționale pentru educație ecologică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam