Conferința de Educație și Parenting, ediția a II-a, cu titlul Educația de azi și nevoile copiilor, creează un spațiu de întâlnire între pedagogiile alternative și specialiștii lor. Fiecare aduce o perspectivă a dezvoltării copiilor, astfel încât împreună, prin diferite metode educative și practice să creștem sănătos și armonios copiii generației viitoare. Haideți să observăm unicitatea fiecărui copil și să găsim abordarea potrivită nevoilor lui!
Este o conferință cu 4 specialiști și practicieni din România, 4 sesiuni plenare și 4 ateliere, diferite abordări psiho-pedagogice cu zeci de ani de cercetări în spate: pedagogia Waldorf, Montessori, Step by Step și Învățarea mediată R. Feuerstein.
După conferință îți clarifici principiile fiecărei pedagogii, ai exemple concrete și activități practice pe care le poți aplica chiar de a doua zi.

Vor fi alături de noi în această ediție:
– Doamna Mariana Voiculescu, membră a Fundației NAD din București, profesor în învățământul preșcolar alternativ Waldorf de 25 de ani, formator, metodist, mentor în specialitate și coordonator al cursului de specializare în pedagogia preșcolară Waldorf
– Doamna Cornelia Vesea, promotor al alternativei educaționale Step by Step în județul Bihor și formator în cadrul filialei orădene a Centrului pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step,
– Doamna Otilia Todor, conf.univ.dr în psihologie, este președintele Asociației „Feuerstein- Deschideți mintea!” Braşov, trainer acreditat de Institutul Feuerstein din Israel și decanul Facultatii de Psihoplogie și Pedagogie din Brașov, Universitatea Spiru Haret.
– Doamna Cristina Preda, este fondatorul Asociatiei Echilibria din Bucuresti si Co-fondator al este fondatorul Asociatiei Echilibria si Co-fondator al Institutului Montessori București, educator Montessori pentru ciclul 0-3 ani.

Cui se adresează?
– părinţilor, cadrelor didactice şi specialiştilor interesaţi de munca cu copiii
Când şi unde are loc?
Oradea – 16 și 17 octombrie, Hotel Ramada Oradea

Mai multe informații
www.educatiesiparenting.ro și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/ceporadea?fref=nf

Vă așteptăm cu drag la eveniment și vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare.

Cu stima,
Teodora Duță
Organizator
0752.109.687
0744.522.970
www.educatiesiparenting.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam