In acest an, pe data de 28.03.2015, la ora locală 20:30, în cele mai importante oraşe din lume şi implicit România, timp de 60 de minute, va fi oprit iluminatul publicitar şi cel în scop turistic.

În acest interval de timp, în Parcul 1 Decembrie, Rotaract Club Oradea împreună cu Organizaţia Naţională Cercetaşii României- Centrul Local Oradea, vom organiza desfăşurarea unor demonstraţii artistice şi culturale fără folosirea unor surse de energie precum: muzică live, dans, plasarea de lumânări, gulgute şi torţe.

Proiectul Earth Hour constă nu doar în stingerea luminii pentru o ora, ci se referă la un adevărat angajament pentru schimbarea comportamentului şi stilului de viaţă cu scopul de a reduce cât mai mult impactul asupra mediului înconjurător. Acest angajament este celebrat prin participarea alături de ceilalţi locuitori ai planetei în cadrul manifestărilor Earth Hour. Totodată acest proiect poate fi unul din mijloacele prin care o comunitate sau un grup de oameni poate începe să îi inspire pe alţii în a fi mai receptivi şi sensibili la problemele de mediu cu care se confruntă lumea de azi.

Invităm orădenii să consume energie alergând, pedalând, plimbându-se sau prin alte activităţi.

Stinge lumina alături de Rotaract Club Oradea pe data de 28 Martie 2015, ora: 20:30, Parcul 1 Decembrie, lângă Statuia Ostaşului Român.

Mulţumim partenerilor noştrii Organizaţia Naţională Cercetaşii României- Centrul Local Oradea, Primăria Oradea şi RER Oradea!

Cu respect,

Roxana Domuţ

Responsabil Comunicare

Rotaract Club Oradea

0741.197.779

rdomut@gmail.com


Roxana Domut
Manager Resurse Umane
0741197779

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam