În acest an, pe data de 28.03.2015, la ora locală 20:30, în cele mai importante oraşe din lume şi implicit România, timp de 60 de minute, va fi oprit iluminatul publicitar şi cel în scop turistic.

În acest interval de timp, în Parcul 1Decembrie, vom organiza desfăşurarea unor demonstraţii artistice şi culturale fără folosirea unor surse de energie precum: muzică live, dans contemporan, plasarea de lumânări, gulguțe (în parteneriat cu Organizația Națională Cercetașii României – Centrul Local Oradea) şi torţe.

Proiectul Earth Hour constă nu doar în stingerea luminii pentru o oră, ci se referă la un adevărat angajament pentru schimbarea comportamentului și stilului de viață cu scopul de a reduce cât mai mult impactul asupra mediului înconjurător. Acest angajament este celebrat prin participarea alături de ceilalți locuitori ai planetei în cadrul manifestărilor Earth Hour. Totodata acest proiect poate fi unul din mijloacele prin care o comunitate sau un grup de oameni poate începe să îi inspire pe alții în a fi mai receptivi și sensibili la problemele de mediu cu care se confruntă lumea de azi.

Stinge lumina alături de Rotaract Club Oradea și Cercetașii României, pe data de 28 Martie 2015, ora: 20:30!

Cristina Puscas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam