1. In loc sa ne suparam pe vara capricioasa, care ne aduce si ploaie din belsug, dar si temperaturi caniculare, o provocam sa petreaca si sa se elibereze de stresul schimbarilor atmosferice.
  Pentru duminica, 24 iulie, Silver Hotel, strada Louis Pasteur – 102, a pregatit Cocktail Pool Party!
  O zi relaxanta te asteapta, sus pe deal, intr-o oaza de verdeata si aer curat! Petrecerea incepe la ora 14:00, cu DJ Camel si fete frumoase! Si asta nu e tot!
  Vino „in doi” la Cocktail Pool Party, iar intre orele 10:00 – 12:00, primesti o limonada din partea casei, atat pentru tine cat si pentru cel/cea care te insoteste, fie el/ea iubita, fratele, cel mai bun prieten, mama sau tata!
  Mai mult, gurmanzii, la prima comanda de minim 20 de lei de la bucataria hotelului care isi dau check in la Silver, primesc o inghetata gratuit!
  In plus, am pregatit saltele de piscina, colacii de plaja, ochelarii colorati pentru scuba diving, mingile pentru jocuri in apa si labele fucsia de scafandru! Atmosfera va fi animata si de show-ul cu baloane de sapun!
  Intrarea e 20 de lei pentru adulti, 15 lei pentru copii de 6 – 14 ani cu sezlong, 10 lei pentru copiii si tinerii de 6 – 14 ani fara sezlong si gratuit pentru prichindeii de pana in 5 ani!
  Pe Facebook, evenimentul il regasiti aici: http://bit.ly/29PPqtj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam