La începutul lunii martie, Primăria Oradea a început lucrările la Parcul Adona, în zona străzilor Liszt Ferenc și Leonardo da Vinci. Parcul este realizat cu sprijinul firmei Lotus Center, în cadrul unei investiţii de tip public-privat, prin care Primăria Oradea realizează aleile, terenul de sport, iluminatul public şi branşamentele de apă şi curent, iar firma Lotus Center va realiza spaţiul verde, reţeaua de irigaţii, gazonul şi va planta arborii mari.
Până în acest moment au fost finalizate aleile de acces, iluminatul public, iar până la finalul lunii martie se vor finaliza locul de joacă și terenul de minifotbal, care va fi împrejmuit. Urmează ca apoi firma Adenandra să realizeze sistemul de irigare, transportul pământului fertil și însămânțarea cu gazon.
Totodată, noul parc este prevăzut și cu bănci de odihnă, pentru achiziția cărora Primăria Oradea a demarat deja procedura de achiziție.
Lucrările la parcul Adona sunt realizate de firma Drumuri Bihor, iar valoarea totală a lucrărilor pentru acest parc este de 275.000 lei, acestea urmând să fie finalizate până la 1 iunie 2015.
Tot în cadrul lucrărilor de amenajare parcuri, la sfârşitul anului trecut Primăria Oradea a început lucrările de amenajare la parcul de pe strada Octavian Goga. Astfel, până la finele lunii martie, vor fi încheiate lucrările de amenajare a terenului de minifotbal, respectiv terenul de baschet, iar până la sfârşitul lunii aprilie se va finaliza parcarea cu 70 locuri, trotuarele și spațiile verzi aferente parcului. Aceste lucrări sunt realizate tot de către firma Drumuri Bihor.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam