Având în vedere semnarea contractului de lucrări pentru obiectivul ,,Restaurarea fațadelor palatului Moskovits Miksa”, Administrația Imobiliară Oradea urmează să predea amplasamentul în vederea începerii lucrărilor până la data de 07.08.2015, urmând să se monteze schela pe fațada clădirii.
Lucrările de reabilitare a clădirii presupun tencuieli la fațada acesteia, lucrări la acoperiș și tâmplării la porți și geamuri.
Restaurarea fațadelor palatului Moskovits Miksa este executată de către SC ABED NEGO COM SRL, iar valoarea contractului este de: 910.387,98 lei, cu TVA inclus.
Totodată în 23.06.2015 a avut loc și predarea amplasamentului în vederea începerii lucrărilor la palatul Stern, unde în prezent a fost montată schela pe fațada clădirii dinspre strada Mihai Eminescu.
Lucrarea ,,Restaurare a fațadelor palatului Stern’’, este executată de către SC CONSTRUCTORUL SALARD SRL, valoarea contractului fiind de: 1.325.343,39 lei, cu TVA înclus.
La palatul Stern vor fi efectuate de asemenea lucrări la tencuiala exterioară, la acoperiș, lucrări de tâmplărie precum și lucrări de reabilitare/reparație a soclului.
În cazul ambelor clădiri termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 luni de la predarea amplasamentului.
Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam