Primarul Ilie Bolojan și d-na Silafaar Juhasz, managerul HR și dl. Lucian Serfezi, managerul financiar al Companiei SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. – sucursala Bihor au susținut azi o conferință de presă cu privire la o donație făcută de firmă Primăriei Oradea.

Compania a donat Primăriei 6 ecrane LED de 50 de inch, care vor fi instalate în spațiile destinate publicului din interiorul Primăriei – Serviciul de Relații cu Publicul (Piramida) și în cantina instituției. Conform explicațiilor date de primarul Ilie Bolojan, ecranele vor fi folosite pentru a comunica cetățenilor care vin în Primărie diferite mesaje de interes public (lucrări efectuate de primărie, informații legate de plata impozitelor, orarul instituției etc.).

„Această donație o vom folosi pentru a asigura o colaborare mai bună cu cetățenii, astfel încât, pe de o parte, vom putea oferi un flux de informații despre informații de interes public, în ideea de a folosi mai eficient timpul petrecut în incinta Primăriei. Doresc să mulțumesc pe această cale companiei Samsung Electronics pentru această donație, de aproape 6 mii de euro, care nu este prima donație a firmei în Oradea, compania donând în ultimii ani obiecte în valori semnificative școlilor, grădinițelor sau spitalelor orădene”, a menționat primarul.

Managerul financiar al companiei, dl. Serfezi, a adăugat că prin toate acțiunile sociale efectuate doresc să fie mai aproape de cetățeni și să devină un suport activ pentru comunitate, urmând ca în viitor să facă și alte donații în folosul comunității.

Totodată, primarul Ilie Bolojan a mulțumit și unei alte firme din cadrul parcului Industrial Eurobusiness, Faist Mecatronic, pentru faptul că recent a amenajat spațiul verde de pe b-dul Magheru, în preajma fostului spital de boli infecțioase

– See more at: http://www.oradea.ro/stiri-oradea/dona-539-ie-de-la-samsung-electronics-pentru-primaria-oradea#sthash.OYrAwQ6E.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam