„VAMPIRE CUP” este o competiţie internaţională de donare de sânge între toate organizaţiile membre IPSF (International Pharmaceutical Students’ Federation ).
La ora actuală, în majoritatea ţărilor, inclusiv în România, există o rezervă insuficientă de sânge, care poate fi obținută doar prin donații regulate din partea donatorilor voluntari, care nu doresc o recompensă materială. Personalul care se ocupă de aceasta este obligat, tot timpul, să asigure cantitatea necesară, dar punând accent şi pe calitate.
Prin această competiție ne dorim să atragem atenția publicului larg asupra nevoii mari de sânge și a importanței utilizării lui.
Donând sânge, donatorii pot salva mii de vieți, deoarece foarte mulți oameni suferă de boli grave și acesta reprezină modul unic de a trăi, totodată mai poate fi utilizat în diverse proceduri cirurgicale sau în îngrijirea maternă.
În acest scop, Asociația Studenților Farmaciști Oradea (ASFO), Asociația Studenților Stomatologi Oradea (ASSO) în colaborare cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Medicină şi Farmacie, Direcția de Sănătate Publică Bihor și Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, au deosebita plăcere de a vă invita la acest eveniment, care se va desfășura joi, 7 mai 2015, între orele 10 – 14, în parcul 1 Decembrie, Strada Republicii (Pietonală).
Vă așteptăm cu drag!
Donând sânge salvezi o viață!
Adresă de contact: asforadea@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam