ANBCC, prin Fundatia Ruhama Oradea, coordonator BCC Oradea vă invită să participati la dezbaterea “De la comunităti informate la comunităti implicate – povesti cu răsunet din reteaua ANBCC” dedicată promovării a două metode de mobilizare a comunitătilor si a cetătenilor: organizarea si dezvoltarea comunitară.

Evenimentul va avea loc : Miercuri, 13 aprilie 2016, incepand cu orele 14:00
Locatia : Fundatia Ruhama, str Universitatii nr. 4, Oradea
De mai bine de un deceniu, misiunea ANBCC este aceea de a consolida societatea românească prin oferirea serviciilor de informare si consiliere. În ultimii ani Birourile de Informare si Consiliere din reteaua ANBCC mobilizează zeci de cetăteni si comunităti pentru ca acestea să îsi poată rezolva problemele si va avea un cuvânt de spus in luarea deciziilor publice.

Am fi onorati să veniti alături de noi si să îi cunoasteti pe cei care au făcut aceste lucruri posibile: cetăteni din Câmpia Turzii, Timisoara sau Sibiu vin în comunitatea dumneavoastră pentru a vă împărtăsi din experientele lor si din lucrurile pe care le-au realizat si învătat.

Agenda evenimentului este atasată acestei invitatii.
Pentru detalii si confirmări, vă rugăm să ne contactati la tel: 0752319771 sau e-mail: mihaela.e.carstea@gmail.com Persoană de contact BCC – Timisoara : Ana Maria Soplonțai , tel: 0741003382, e-mail: samy_ana12@yahoo.com

Mihaela Carstea
Coordonator demersuri comunitare ANBCC
0752319771

Proiectul “BCC pentru Comunitate: de la Asistența Cetățenilor către Asistența Comunităților” este derulat de Asociația Națională a Birourilor de Consiliere pentru Cetățeni (ANBCC), Fundația Centrul de Resurse pentru participare publică (Ce-Re), Fundația PACT – Parteneriat pentru Acțiune Comunitară și Transformare și Fundația Letonă pentru Inițiative Comunitare (FLIC), Letonia și finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod necesar poziţia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam