Universitatea din Oradea, impreuna cu Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Departamentul de Psihologie, Facultatea de Drept si Organizatia Femeilor Liberale au placerea de a va invita la
Ziua Internationala a Familiei, dezbatere pe tema “Familia – nucleul societatii”.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 15 mai 2015, de la ora 12, in Sala de Conferinte de la etajul 3 al Bibliotecii Universitatii din Oradea. Invitatii, printre care se numara Florica Cherecheş, deputat PNL, Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport, conf.univ.dr. Cristian Mihes de la Facultatea de Drept, Ioana Tegzes, medic psihiatru, Spitalul Municipal “Gavril Curteanu”, prof.univ.dr. Simona Trip de la Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Departamentul de Psihologie, lect.univ. Carmen Hortensia Bora de la Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Departamentul de Psihologie vor dezbate tematicile: Asteptarile cu privire la întemeierea familiei; Legislatia cu privire la familie; Violenta domestică; Familia si sanatatea mentala.
Evenimentul are ca scop evidentierea importantei familiei in dezvoltarea armonioasa a individului, care se reflecta prin comportamente prosociale: responsabilitate, participare activa, grija, moralitate, respect, toleranta, si altele.

Va asteptam,
Amalia Bicazan
Referent Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam