Fundația Comunitară Oradea prin echipa Femina, coordonată de Mihaela TATU și Adina RADA, organizează sâmbătă, 25 martie 2017, începând cu ora 9:00, la Hotel Hilton Double Tree, evenimentul ,,FII ANTREPRENOR ÎN BIHOR!”.
Evenimentul se adresează unui grup de 20 de elevi din județul Bihor, având rolul de a descoperi și de a dezvolta competențele antreprenoriale ale acestora.
Participanții vor asista la o introducere cuprinzătoare despre cadrul a ceea ce numim “design-thinking” și le va da încredere pentru a pune procesul în practică. Prin acest workshop, tinerii vor primi informații despre înțelegerea sistemică și rezolvarea problemelor – de business sau de orice altă natură – într-un mod creativ.
Persoanele interesate sunt rugate să completeze formularul de înscriere online, până joi, 23 martie, ora 13:00, accesând link-ul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCN0XQkaXoIgHCMKrE_cd5iCBphMEoLpM2xALA70DHwmD31w/viewform.

Selecția elevilor se va face pe baza răspunsurile acordate de către aceștia la întrebările din formular. Elevii selectați pentru participarea la workshop vor fi anunțați telefonic sau prin e-mail pe parcursul zilei de vineri.
Workshop-ul se va derula între orele 9:00 și 17:00 cu o pauză de masă la orele 14:00, iar participarea este gratuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam