Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită să participați la un curs de introducere în studiul comparat al filosofiei și al psihologiei. Acesta reprezintă o incursiune într-un program de cursuri al unei școli de filosofie, ce cuprinde o gamă foarte largă de materii: istoria filosofiei, psihologie, sociopolitică, studiul comparat al religiilor, științe hermetice, filosofia științei, estetică metafizică.

Acest program constituie o invitație de a descoperi filosofia ca dragoste de înțelepciune, prezentând răspunsurile pe care înțelepții și filosofii le-au oferit, de-a lungul timpului, la întrebările clasice: cine suntem, de unde venim, încotro mergem, ce este Viața, ce este Universul?
În același timp, cursul oferă posibilitatea de a descoperi sensul practic al filosofiei, de aplicare a ideilor în viața cotidiană, pentru a ne ajuta să gândim corect și să dezvoltăm discernământul, să ne cunoaștem și să ne stăpânim pe noi înșine, să ne sporim încrederea în noi înșine, să cultivăm mai multă armonie în relațiile cu ceilalți.

Cursul se va desfășura în fiecare zi de marți de la ora 18:30, începând din 15 septembrie.

Înscrieri se pot face la primele întâlniri pentru care intrarea este liberă.

Pentru informații și înscrieri, contactați-ne la na-oradea@noua-acropola.ro, tel. 0755 292 542.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam