Asociaţia Caritas Eparhial Oradea organizează în aceste zile colecta de alimente „Deschide uşa inimii tale!” la Era Shopping Park Oradea precum şi la Selgros Cash & Carry Oradea. Colecta este destinată familiilor sărace din comunitate precum şi copiilor din centrele de zi ale asociaţiei.
Colecta a început în data de 22 aprilie. La intrarea în magazine voluntarii asociaţiei distribuie fluturaşi care anunţă organizarea colectei. Alţi voluntari primesc donaţiile şi la notează pentru a fi înregistrate în contabilitatea asociaţiei. Alimentele donate sunt utilizate în principal în cantinele sociale ale organizaţiei în care mănâncă peste 75 de copii şi 70 de adulţi, iar o parte sunt distribuite familiilor sărace.
Peste 30 de voluntari sunt implicaţi în această activitate, din solidaritate cu cei săraci şi din dorinţa de a face din această lume un loc puţin mai bun pentru toţi.
Mulțumim pe această cale magazinelor Era Shopping Park Oradea şi Selgros Cash & Carry Oradea, precum şi voluntarilor Caritas şi tuturor acelora care donează în cadrul colectei de alimente.
În numele nostru şi al beneficiarilor noştri vă mulţumim şi vă dorim tuturor Sărători Binecuvântate!

Director executiv
Adela Popa-Ghiţulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam