Miercuri, 27 ianuarie 2016, intre orele 10-17, Biblioteca Universitatii din Oradea gazduieste primul tur de scrutin pentru alegerea noilor membri in Senatul universitar.
Conform Regulamentului de organizare si desfasurare a alegerilor si concursurilor pentru structurile si functiile de conducere din Universitatea din Oradea, aprobat de Senat, alegerile sunt statutare daca la vot participa majoritatea electorilor cu drept de vot. In caz contrar, se va organiza un al doilea tur de scrutin luni, 1 februarie 2016, fara a fi necesara prezenta la vot a majoritatii electorilor cu drept de vot.
La vot pot participa studentii universitatii si cadrele didactice si cercetatorii titulari din universitate. Pana la ora 15:30 s-au prezentat 266 de studenti cu drept de vot din cei aproximativ 13600 de studenti ai Universitatii din Oradea. In Senatul UO, studentii sunt reprezentati in proportie de 25% din numarul membrilor senatori. Exista 19 locuri pentru care si-au depus candidatura 45 de studenti. Lista nominala a candidatilor, intocmita pe facultati, poate fi consultata pe pagina www.uoradea.ro la butonul Alegeri academice 2015-2016, unde sunt afisate toate detaliile academice de la UO.
Prezenta la vot a cadrelor didactice si a cercetatorilor pana la ora 15:30 a fost de 557 din cei 958 titulari ai universitatii. Exista 57 de locuri pentru care si-au depus candidatura 111 cadre didactice si cercetatori titulari. Lista nominala a candidatilor, intocmita pe facultati, poate fi consultata pe pagina www.uoradea.ro la butonul Alegeri academice 2015-2016, unde sunt afisate toate detaliile academice de la UO.
Amalia Bicazan
Referent Biroul de Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam