Primăria Oradea anunță locuitorii orașului că în perioada 05.10 – 12.10.2015 se execută lucrarea de „Deratizare zone publice și spații verzi din municipiul Oradea (etapa de toamnă)” la zonele publice și spațiile verzi din municipiul Oradea (parcuri, scuaruri, malurile Crișului Repede, malurile pârâurilor Peța, Sălbatec, Paris și pe domeniul public aferent asociațiilor de proprietari).
În zonele tratate, populația va fi avertizată prin fluturași de avertizare „TEREN OTRĂVIT” care vor fi amplasați la vedere. Se va folosi produsul ZAGOR PASTA – grupa de toxicitate princ. 3 tip 14, non agricole. Momelile vor fi amplasate în stații de intoxicare speciale care vor conține 40 grame momeala.
Atragem atenția asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea animalelor domestice și a copiilor care se joacă în parcurile publice. În caz de ingestie accidentală, se solicita imediat sfatul medicului.
Menționam că prestatorul licențiat pentru a efectua aceste lucrări în municipiul Oradea este S.C Compania Romprest Service SA, conform contractului de delegare a gestiunii serviciului public de deratizare, dezinsecție, dezinfectie a municipiului Oradea, cu nr. 261058 din 18.12.2012.
În caz de timp nefavorabil, lucrarea se va amâna pentru o perioadă imediat urmatoare care se va comunica prin presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam