Evenimentul va avea loc în cadrul Toamnei Oradene la Cetatea Oradea în sala de conferinţă et 1 corp 1, ora 17, în data de  08 octombrie- sambata, orele 17:00.

Acest workshop se adresează tuturor părinţilor, bunicilor şi cadrelor didactice, are ca scop îmbunătăţirea şi stimularea preocupării de a citi. Interesul pentru citit a scăzut considerabil, din acest motiv dorim să oferim tuturor informaţii şi sugestii despre cresterea inteligenţei prin citit. Numărul copiilor diagnosticaţi cu întârzierere în limbaj a crescut alarmant în ultimii ani, în cadrul cabinetului nostru de psihologie un procent semnificativ este ocupat de aceşti copii. Cauzele acestor întârzieri sunt: lipsa de comunicare dintre părinte şi copil și lipsa poveştilor citite. De altfel, poveştile clasice citite au fost înlocuite de cele din mediul virtual. Pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor noştri, pe lângă afecţiune, hrană şi protecţie, este necesar să le stimulăm intelectul prin lectură.

Vă aşteptăm la eveniment și vă rugăm să confirmați participarea, până vineri 07.10.2016, orele 15:00 la Simona Hinţ igna_simona@yahoo.com sau telefonic la 0740054037

Psiholog Simona Hinţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam