FC Bihor are începând de marți un nou antrenor. Este vorba despre arădeanul Dan Mănăilă, cel care revine la formația fanion a județului Bihor, după ce în sezonul 2002-2003 a fost secundul tehnicianului Ionuț Popa.
Dan Mănăilă, care a mai condus între timp de pe bancă o nouă echipă bihoreană, pe Liberty Salonta, a semnat acum cu FC Bihor un contract valabil pentru un an și jumătate.
„După trei zile de căutări, unele soldate cu eșec de unde nu mă așteptam, am reușit într-un final să cădem de comun acord cu domnul Dan Mănăilă, pe care l-am contactat în cursul zilei de ieri și vă spun foarte sincer, nu știu dacă discuția a durat mai mult de două minute. Vă pot spune că a acceptat cu condițiile de austeritate ale noastre, nu a pus nicio condiție, absolut niciuna, doar să antreneze FC Bihor. Mi-a zis că pentru el FC Bihor este un mare nume în fotbalul românesc și-i mulțumesc pentru asta”, a declarat președintele clubului orădean, Mircea Fodor la conferința de presă de prezentare a acestuia, care s-a desfășurat la Stadionul Iuliu Bodola.
„Mă încearcă un sentiment de deja-vu. Au trecut 12 ani de când am plecat din acest club. Parcă a fost ieri, așa repede a trecut. Am venit cu inima deschisă. Am găsit, spre surprinderea mea, un vestiar cu o stare de spirit excelentă, nu mă așteptam la așa ceva. Mă așteptam să fie un pic abătuți, datorită situației existente. Vedeți, sărăcia are și avantajele ei, i-a unit pe acești băieți și cel mai important în ce am văzut, a unit tribuna și echipa și galeria, un lucru fantastic. Sper ca această legătură să rămână încă foarte mulți ani, că e foarte important. Să sperăm că vom reuși să scoatem la liman situația”, a declarat la rândul său, noul tehnician al orădenilor, Dan Mănăilă.
Dan Mănăilă, care îi succede, astfel, pe banca tehnică a orădenilor, lui Gheorghe Silaghi, tehnician care a condus FC Bihor în primele nouă etape din noul sezon și care și-a prezentat demisia marțea trecută, a condus deja un prim antrenament cu fotbaliștii bihoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam