Un nou curs de fotografie digitala va debuta in aceasta luna la Oradea.
Mai exact pe 16 februarie .
Va avea o durată de opt săptămâni, orele teoretice desfasurandu-se la sediul Fotoclubului, din Palatul „Vulturul Negru” (Piaţa Unirii 2-4, etajul I), în zilele de luni, marţi și joi, in intervalul orar 18:00 – 20:00.
Cursul va fi condus de cunoscutul artist fotograf Claudiu Szabó .
Acesta va preda noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor.
Se vor discuta şi exemplifica de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală.
Cursul se va încheia la începutul lunii aprilie, cu o festivitate şi cu o expoziţie de examen, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai reuşite creaţii artistice realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate diplome de absolvire.
Participanţii la curs vor avea posibilitatea de a deveni membrii creatori ai Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea sau a Asociaţiei „Euro Foto Art” Oradea. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0727/336.946 sau e-mail: clauszabo@yahoo.com.
Înscrieri şi achitarea taxei de participare la sediul Fotoclubului în data de 16 februarie 2015, între orele 17:00 – 18:00, în baza fişei cursantului şi a copiei după cartea de identitate a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam