Weekend-ul acesta este dedicat taekwon-do-ului. În perioada 20-22 noiembrie 2015 se va desfășura la sala sportivă a Universității din Oradea „Cupa României la Taekwon-do ITF”, competiție care va reuni sportivi și delegații sportive din întreaga țară, intrați în lupta pentru desemnarea campionilor României la Taekwon-do ITF pe anul 2015.

Cupa României la Taekwon-do ITF, pentru juniori I,II, III şi seniori (masculin si feminin) este un eveniment sportiv dedicat taekwon-do-ului, o amplă competiţie naţională la care participă cluburile sportive din România afiliate Federaţiei Române de Taekwon-do ITF. Competiţia este organizată de Clubul Sportiv West Team Oradea şi Federaţia Română de Taekwon-do ITF. Participă numai sportivi legitimati şi cu gradele acordate de către Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F., in număr nelimitat de sportivi / categorie / club.

Probele de concurs vor fi tull, luptă, spargeri-forță și tehnici speciale, iar cei mai buni sportivi la individual și pe echipe, pe fiecare categorie de concurs, vor urca pe podiumul de premiere și vor primi titulatura de campioni naționali la Taekwon-do.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul www.taekwondo-itf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam